Voor het eerst sinds ik de chemotherapie begonnen ben, voelde ik me echt niet lekker. Het begon vanmorgen met een bloedneus die maar niet wilde stoppen en vervolgens ging ik me steeds rotter voelen. Ik heb vandaag nog vaker een bloedneus gehad (net nog terwijl ik dit stukje zit te maken), maar gelukkig is het niet meer zo erg geweest als die eerste. Door mijn dagelijkse gebruik van Otrivin heb ik mijn neusslijmvlies natuurlijk behoorlijk verpest en de chemo maakt het nu alleen nog erger, met dit als gevolg. Misschien een mooi moment om mijn Otrivinverslaving aan te pakken. Was, en ben eigenlijk nog steeds, behoorlijk moe en ook daarover kan ik niet anders zeggen dan dat ik me nog niet eerder zo moe gevoeld heb.
Ik ben vanmorgen dan ook niet richting Utrechtse bossen vertrokken, maar ben mijn bed in gegaan. Heb wel een hele slechte timing want de eerste dag van mijn logeerpartijtje is daarmee in het water gevallen. Als ik wel was gegaan was het natuurlijk letterlijk in het water gevallen met al die regen van vandaag, maar toch is het jammer dat ik nou net vandaag mijn slechtste dag tot nu toe beleef. Ik hoop me morgenochtend beter te voelen en dan alsnog op weg te gaan richting herfstbos en paddenstoelen.

Dit weekend verwacht ik ook te gaan zien of de ijsmuts werkt. Normaal gesproken zou ongeveer drie weken na het starten van de chemo het haar uit gaan vallen en dat is komende maandag. Als de hoofdhuidkoeling dus niet werkt gaat het uitvallen van mijn haar dit weekend beginnen. Spannend!