Vanmorgen had ik een afspraak met de oncoloog en hij had het goede bericht dat de tumormarker in mijn bloed gedaald was. Dat houdt in dat de tumoren in mijn lichaam weinig activiteit vertonen en dat is de staat waarin ik ze het liefste zie. Als ze dan toch in mijn lichaam zitten, dan heb ik het liefste dat ze zich een beetje rustig houden.
Het was wel weer tijd voor een bericht waar ik blij van wordt. Ik hoop met heel mijn hart dat de boel nog een tijdje in deze toestand van rust blijft verkeren, zodat ik de plannen die ik heb voor het komende half jaar uit kan voeren. Over twee maanden heb ik pas weer de volgende afspraak bij de oncoloog en ondanks dat ik erg tevreden ben met de behandeling in het ziekenhuis ben ik blij dat ik er even niet naar toe hoef.

Voor de komende twee maanden heb ik al een aantal plannen uitgewerkt. De eerste is de reis naar IJsland waarbij de reisorganisatie heeft aangeboden de forse verhoging van het vliegticket te delen en dat vind ik een mooi gebaar. Die vakantie staat nu dus helemaal vast en ik kijk er erg naar uit.
Vandaag heb ik mij ook opgegeven voor een workshop natuurfotografie in de duinen en een weekend in de Ardennen dat georganiseerd wordt door de reisleider van de reis naar Marokko en gevuld wordt met een cursus fotografie en fotobewerking. Maar eerst vertrek ik morgen richting Utrecht. Ik ga logeren bij vrienden en heerlijk wandelen in het bos, vogels kijken, foto’s maken, bijkletsen en relaxen. Ik heb er heel veel zin in.