Vanmiddag weer een afspraak bij de oncoloog gehad en hij had goed nieuws voor me. De tumormarker was ten opzichte van begin mei nog verder gedaald en de waarde valt nu onder de categorie normaal. De tumoren zijn dus in diepe rust, een toestand waarin ik ze graag heb. Ook de andere uitslagen waren goed, dus alles werkt naar wens.

Vraag is nu of de Ghanese medicijnen deze daling teweeg gebracht hebben? Ik wil heel graag geloven in de werking van deze medicijnen en het kan ook zo maar een bijdrage geleverd hebben aan de staat waarin de kanker zich nu bevindt. Vanavond naar Ghana gebeld om de uitslag door te geven en naast de blijdschap over de uitslag werd mij nog verteld dat er komende zondag weer nieuwe medicijnen deze kant op komen. Uiteraard ga ik deze nieuwe medicijnen weer innemen, want je weet maar nooit en ik heb niets te verliezen alleen maar te winnen.