Het is volbracht! Vandaag de laatste chemo gehad en ik ben blij dat het er op zit. Ook vandaag was het weer lastig om het infuus te prikken. We deden het keurig volgens het bekende gezegde en bij de derde keer prikken zat het infuus goed. Net als vorige week deed mijn arm erg zeer toen de Taxol (de chemo) naar binnen ging, alleen deze keer was het mijn hele arm tot aan de schouder. Ik denk dat mijn lichaam het ook wel genoeg vindt.

De afgelopen maanden waren lang en vermoeiend. Het wordt ook nog even spannend want komende donderdag krijg ik weer een CT-scan en volgende week woensdag hoor ik daar de uitslag van. Ik hoop zo dat de laatste drie kuren net zo goed hun werk hebben gedaan als de eerste drie. Ik hoop op een reden tot het geven van een feestje.

Dan nog even de cijfertjes voor de statistieken: 6 kuren, 24 weken, circa 54x in mijn hand geprikt (uitgaande van gemiddeld 3x prikken per keer), 18x Taxol gekregen, dus ook 18x zitten bibberen van de kou met -6°C op mijn hoofd  en natuurlijk niet te vergeten, rond de 50 roze koeken naar binnen gewerkt.